Khamis, 11 Oktober 2012

Komik Doodles : Korang pernah tak ?


Assalammualaikum ! :DD Slam 1Malaysia semua :) btw , Ap khabar korang ? sihat ? Dengar cite , 17 oktober niy kena pulang buku teks . huh , memang taksangka . kenapa awal sngat pulang buku teks niy hah ?! takpatut2 :\ .

ok , straight to the point ~  korang pernah tak buad bnda sesuatu masa kecik2 dulu . Mesti adew kan ? ok , Jom tngok + baca gmbar kt bawah niy :)

1. lukis matahari di-penjuru atas kertas lukisan

2. Tutup peti ais dengan perlahan, sebab nak tengok bila lampu dia mati..

3. Naik kereta, tengok bulan & ingat bulan ikut kita.

4. Masa kecil, fikir bentuk hati yang sebenar macam ni --> ♥

5. Buka kipas meja , cakap depan kipas , nak dengar suara bertukar.

hahahahahaha xD korang pernah tak buad bnda mcm tu kt atas ? mesti adew . Tipuuu klaw takde kenangan pahit , ehh ? ==' kenangan pahit lak :P . klaw pernah buad mcm kt atas , sila tinggalkan komen anda :)


Sekian :)

12 ulasan:

  1. pernah pernah...heheheheh^_^

    BalasPadam
  2. semua pernah watt :3 hahahaa xDD

    BalasPadam
    Balasan
    1. samalah mcm Nizam . semua pernah buat

      Padam
  3. wahahha... mmg penah wat.. tp x sangka kan.. setiap ape yg kita buat.. mesti semuanya sama.. ^_^ ehehe

    BalasPadam
  4. Buku terpaksa pulang awal --' Kelas kau 18 Okt lah . Dahlah tak study lagi ni . Huhu .
    No.2 selalu buat . Hahaha xD

    BalasPadam
  5. semua penah :3 huhu bideway , comel gilakk doodle ^^

    BalasPadam
  6. semua saya pernah buat !! habis rosak lampu kat peti ais tu, dh xleh bukak ... xleh main dh >o< !!!

    BalasPadam
  7. semua pernah. haha. tergelak sorang2 plak

    BalasPadam

Assalammualaikum :)
nak komen ? dipesilakan ~
Takmao kata2 kesat .
Terima Kasih :D