Khamis, 4 Oktober 2012

Komik Doodles : Air Kotak



Assalammualaikum blogger semua ! :DD ap khabar ? sihat ? bagos lah klaw camtu :3 

haha . Skang niy si Nizam memang bnyak kenakan orang . termasuk lah dngan adik-beradik Nizam . muhahahah . Pernah lah dulu , kenakan sorang kawan Nizam . Walaupun menyakikan hati , tapi memang best jugak kenakan orang . *janganikutperbuatansiNizam*

Korang pulak pernah kenakan orang ? hahaha . mesti pernah niy . tak baek tipu2 taw xD . klaw pernah kongsikan pengalaman anda di ruangan komen . bubyeeeee ~~



14 ulasan:

  1. hahaha.. jahat tul.. ^_^

    BalasPadam
  2. Selalu buat -_-'
    Pastu suruh orang tu buang . Hahahaha xD

    BalasPadam
  3. suka kenakan org,tapi yg xbestnya sbb diorang xsporting. bila kenakan diorang, ada lah mulut2 itik yg mengumpat kat blkg kita..

    BalasPadam
  4. comel betul kenakan org ye.. xDD

    BalasPadam
  5. pernah gak kenakan adik camtu..

    BalasPadam
  6. xselalu tp pernah kena .. hmpeh sungguh ;_________;"

    BalasPadam
  7. haha ... pernah2..
    bagi air kotak yang dah habis lepastu lari ..
    haha.. jahat tak XP

    BalasPadam
  8. saya pernah tipuu warga fb yang saya ni Budak Pmr. banyak gile kot orang post gud lcuk dekat saya . haha . padahal saya form4 haah.

    BalasPadam
  9. selalu tiup tiup then kotak letak kat bwh . akk naek atas kusi then lompat atas kotak kosong tu "BOOOOOMM" HAHAAAHA Seronok betul :D

    BalasPadam

Assalammualaikum :)
nak komen ? dipesilakan ~
Takmao kata2 kesat .
Terima Kasih :D