Isnin, 1 Oktober 2012

Contest blog siapa yang kawaii tu?


Assalammualaikum ! korang ap khabar semua ? sihat tak ? hahaha . kali niy Nizam join contest . sesiapa pown boleyh masuk Contest tu . Cara pemilihan nya senang jek . Nak join ? tekan lah banner tu ~ :3

Tag :-
http://chot91.blogspot.com/


13 ulasan:

  1. mcm mana nak buat gambar tu bila klik ada link dye ehh ? tak reti :(

    BalasPadam
    Balasan
    1. saya pun dah lama cari tutorial ni.. huhuhu

      Padam
  2. Thnk tag.tp cm seganla nk join.xcnfdnt plak rasa.he..thnk g skali yar.he.

    *blushing.

    BalasPadam
  3. saya pun join jugak..gud luck ^_^

    BalasPadam
  4. Singgah sini :) Jom singgah blog Mira ! Gudluck ye!

    http://amirah-mirah.blogspot.com/2012/10/contest-blog-siapa-yang-kawaii-tu.html

    BalasPadam
  5. Selamat Pagi :D

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/10/contest-blog-siapa-yang-kawaii-tu.html

    BalasPadam
  6. Salam. Wah cantiknya blog ni!=) Suka tengok.^^ Jom join segmen saya!^^ http://www.aimisyahirah.com/2012/09/senarai-peserta-segmen-cik-misya-nak.html

    BalasPadam
  7. singgah sini,,salam blogger ^^

    http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/10/contest-blog-siapa-yang-kawaii-tu.html

    BalasPadam
  8. cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

    BalasPadam

Assalammualaikum :)
nak komen ? dipesilakan ~
Takmao kata2 kesat .
Terima Kasih :D