Sabtu, 30 November 2013

Tanda-tanda Cuti Sekolah nak habis Dah ........





Assalammualaikum semua :D Kali niy Nizam adew post psal Doodle lakk eyhh . Haha , mungkin post entry ni adalah Last :') Dan mungkin Blog niy akan berhabuk . Heh , Oke dahh-II letew .

Jom Nizam start dari mula . Bukan main Syok korang yew , bersantai dan berlenggang kangkung kat rumah tanpa gangguan dan bebelan cikgu . Tapi keindahan itu hanya sementara jekk ... 

Kalau dah ada tanda-II yg disenaraikan kat sini , Maknanyaa cuti sekolah korang dah nak habis ................


1. Mak korang dah mula ambik ukuran baju dan saiz kasut

2. Lima minit sekali keluar iklan kat TV , semuanya berkaitan dengan potongan harga untuk barang-II sekolah .

3. Sekali lagi mak korang dah mula suruh tulis nama pada buku-II teks , buku latihan & buka tulis .

4. Mak jeling bapak , bapak jeling poket , poket jeling yuran-II sekolah yg perlu disetelkan .

5. Bila kawan-II mesej kat korang , "Eh ! kedai buku kat sekolah dah mula jual buku latihan lahh"

6. Kena kejut pagi-II buta bagi korang training untuk bangun pagi untuk pergi sekolah .

7. Kerap kali korang termimpi muka cikgu korang yg  Bengis . *seram

8. Makcik kantin tersenyum girang sambil menari-nari tanda suka sangat ~


Hohoho . Itu jelahhh Nizam senaraikan kat atas tu . Walaupon baru 1Disember , nak dekat letew xP . Oke , itu jelahh . Terima Kasih :) 

Assalammualaikum .


And I'm Hiatus 



20 ulasan:

  1. Hahah. Betul sume yg nizam senaraikn tuuu. Lia ni tgh takut sbb nebes nk msuk skolah menengah. Haha --" dahla brape hri lgi nk interview~

    BalasPadam
  2. HAHAHAHA semua nya betul , kecuali nombor 7 , selama akak pernah sekolah , tak pernah mimpi cmtu :P Adik penah ke ? Hek hek :P

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hmm , penahh . Cikgu yg Bengis teramat seram ._.

      Padam
  3. amboi. kemain.. hahah. belajar elok2 okay (:

    BalasPadam
  4. Yang bengis2 tu mesti muka cikgu disiplin! Tol tak? :P

    BalasPadam
  5. Sebulan je lagi. Pejam celik pejam celik, tau-tau esok dah sekolah...

    Hohoho...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Heh , betul tuh . memang cepat masa berlalu :3

      Padam
  6. Betul apa yang nizam cakap tu :) Tak sabar nak sekolah. Tapi kan, bila dah masuk sekolah dalam 2 minggu, dok fikir, bila la nak cuti :3

    BalasPadam
  7. Ehh adik masih sekolah ye ? Hehe tak apa, belajar la dik betul-betul. Seriously kalau dah habis SPM rasa rindu sangat sekolah. Kadang-kadang tertanya apa la aku nak jadi lepas ni >.< Huhu Lagi satu lepas zaman persekolahan akan bermulah sebuah kehidupan :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mesti ingat kenangan sekolah lama , right ? :)

      Padam
  8. Rindu pulak nak sekolah balik. Kalau dulu, excited nak tunggu sekolah buka. nak jumpa kawan2, cikgu2. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha , klaw nak Start sekolah . Mesti buat persiapan dll .

      Padam
  9. 안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/

    BalasPadam

Assalammualaikum :)
nak komen ? dipesilakan ~
Takmao kata2 kesat .
Terima Kasih :D