Jumaat, 2 November 2012

Komik Doodles : Benci adew Word Verifiction



Asslammualaikum semua dan Salam 1 Malaysia . haha , korang semua sihat tak ? tak sihat ? alolololo sian nyaa :\  hurrmm , pergi jumpa doktor sana ~

kali niy , Nizam nak mmng benci pada word verifiction niy . ok , jom baca :-


word verifiction ? taktaw menatang tu ? hurrm , meh2 Nizam nak jelaskan . Sesiapa pernah tak bila nak komen sesuatu post , pastu bila tkan publish sbab nak hntar , then keluar huruf-II untuk suruh masukkan . Anda faham ? hah , itu lerr yg Nizam mlas bila nak komen klaw adew Menatang tu .

erk -,- klaw Nizam nak komen post seseorang , Nizam mmg tak suka menatang tu ! teros PANGKAH jek ! Sampai nak tumbuk skrin laptop niy biar smpai pecah ==' #tipujek :P  

Hahahaha . tak taw nak cara buang menatang tu ? boley seacrh pakcik Google sana ~  type :- Tutorial buang word verifiction .

Sekian :DD

18 ulasan:

  1. Hehe.. betul2.. saya pun x suka .

    BalasPadam
  2. Kalau ade Word Verification muenysahkan je.. Kadang2 dekat cbox pon ade... Erghh tuh yang gile2 menyampah..

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan ? haha . penah jugak skli bila nak blogwalking

      Padam
  3. tq utk entri ini...akak pun membebel sesorang klu tgh excited nk komen, tup2 ade word verification tuh...mcm hilang mood...huhu...

    BalasPadam
  4. Menyusahkan je benda tuh -..- Kadang-2 daripada nak comment ters tak jadi . hahah xD

    BalasPadam
  5. sama la...tp nk wat mcm mana...komen je la...follow sini terus...salam kenal...masih muda ni..

    BalasPadam
  6. haha nk bwt cmna terima je la sbb tuan blog igat kita ni robot :3

    BalasPadam
    Balasan
    1. kahkahkah >0<
      hurrmm , tol jugak tu :P

      Padam
  7. Kalau ada word verification tu kita boleh send ok lagi , kalau dah berkali kali salah masuk je geram jugak .

    BalasPadam
    Balasan
    1. a'ah . boley lah bersabar lgi , klaw dh lebiy niy .. hampeh !

      Padam
  8. btol...akak pun x suka...kalo mood baik ok la..kalo dah samapi 20 blog buka..main ada menatang tu plak, memang bengang

    BalasPadam
  9. Hahaha..berani ke tumbuk laptop tu...kuikuu

    Kannn..tak suke jugak mende alah tu! Buang mase org nak komen je

    BalasPadam
  10. Kenapa tak jual komik teros ? hmm --'

    BalasPadam
  11. Blogwalking ! Follow Blog Ni Kalau Sudi :)

    http://mynameishafizah.blogspot.com/

    BalasPadam
  12. cam Minthe buat kt dlm Ice Cream Baby, karya Neko terbitan Gempak Starz la !! perghhh hebat !

    BalasPadam

Assalammualaikum :)
nak komen ? dipesilakan ~
Takmao kata2 kesat .
Terima Kasih :D