Selasa, 27 November 2012

Freebies :- Doodles Donut #Excel




Assalammualaikum dan Salam 1 Malaysia ^^ Hahaha , nizam nak bagitaw niy , yg Nizam pandai buat Doodle guna MS Excel niy . * mata kt atas , tangan ke bahu ==' Hohoho , itu pon nak bangga :P

Apapon terima kasih kpda Kak Dani . Blog beliau adew tuto psal Excel >0< Semua karya beliau , perggghhh mmng mantap lagi-II pasal Vector :3 Jeles nyaaa xD  Biasa nyaa Nizam buat doodle guna SAI . Kali niy Nizam nak berjinak-jinak pasal Excel :3   *Aku mula curang pda SAI , ohh Shit -,-

Kt Bawah niy ialah Freebies , sesapa nak amek sila komen taw :-




Hohoho :O Apa macam ? comel tak ? comel tak ? uhhukk . 



23 ulasan:

  1. nak print pstu nk makan . HOHO

    BalasPadam
  2. alolo comelnya donut ni.. ase cam nak makan lak. haha :D

    BalasPadam
  3. nak amek satu donut coklat nyer nk mkn ^^

    BalasPadam
  4. Wahh , untunglah doodle donut dia lagi comel dari doodle donut yang syah buat :3 , terasa lapar bila tengok doodle dia yang nampak rare neyh :) , btw , syah kidnap semua kayy ? haha , thanks .! :D

    BalasPadam
  5. cantiknya dan terliur tengok donut tu.haha. tahniah2

    BalasPadam
  6. amik semuaa tauuuuuuuu! comel gilaaaaaaaaa :') buat lah banyak banyak lagi . boleh culik semua :P

    BalasPadam
  7. hehe . congrate dek :D nnti leh buat doodle nd vector yang akk pernah buatkan rituu . ngee :D

    BalasPadam
  8. Alaaa..bestnye donut tuh..kan sdap boleh tukr jadi donut btul.Yum yum

    BalasPadam
  9. nak donut tu ehh. thanks :)

    BalasPadam
  10. Salam. Akak suka gi blog dani, sbb lukisan2 dia suma guna software yg simple,hehehe.

    Comel dah nizam buat ^_^

    BalasPadam
  11. Memamang betoi ka pakai MS Excel!!

    BalasPadam
  12. cumil la dik...pndi wt.cm nk mkn je.hehehehehe

    BalasPadam

Assalammualaikum :)
nak komen ? dipesilakan ~
Takmao kata2 kesat .
Terima Kasih :D