Sabtu, 20 September 2014

Doodle Instagram :3


Assalammualaikum semua :D Korang sihat tak ? tak sihat pergi klinik sana , shuhh !  Haha , malas nak pikir panjang2 ni . Masa nak update blog ni , tiba2 mengidam plak nak kan ABC . Alaaaa , yg Ais Batu Campur tu ~_~ Pehhh , siapa nak belanja Nizam ni? :v Lol , dah 2 jom kita balik topic yg asal k ~~~

Hoho , hari Nizam nak tunjuk Intagram yg sekarang tngah guna ni ~ Jom2 tngok :-


Harap-harap sangat yg instagram Nizam ada followers 1 JUTA . Pehhhhh , memang dikenali diserata dunia laaaaaahhhh ! Popular pun Popular jugak . Haha , dan ni mungkin hanyalah mimpi , angan-angan , dan apa-apa jeee lahh . 

Ni baru betul instagram Nizam :3


Lai2 follow Instagram Nizam :3 Mention for follow back k ? Haha , tak main arr pakai iPhone 6 . Nizam pakai handphone alaf baru . Sukar dimiliki taww ! Dalam dunia ni handphone jenis ni ada 1 unit jee . Transparents gitu . Kbyee , layan instagram satt . Assalammualaikum :D


4 ulasan:

  1. Mana ada jual telefon transparents macam tu...?

    BalasPadam
  2. Yelah... mana ada handphone transparent di dunia kalau tak dicipta...

    BalasPadam
  3. Salam kenal, saya blogwalking kat sini, jemput singgah ke blog saya, http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer...

    BalasPadam

Assalammualaikum :)
nak komen ? dipesilakan ~
Takmao kata2 kesat .
Terima Kasih :D