Sabtu, 28 Disember 2013

Calculator pon Jadilah xD



 Hye Jumpa jgak Kali ini :D

Assalalmmmualaikum semua :) Apa khabar ? Hah , apa khabar korang diluar sana ? sihat tak ? .
Oke tngok tajuk ni dah , Aummmmmm kan ! Aummmmmmm ,  lah sangat *muka pandang atas tangan dibahu xP


Sekolah nak start , mesti korang yg masih belajar sudah buat persediaan peralatan sekolah kan ?
Hah ,Nizam pon dah buat persediaan , dah  jahit lencana dll . Semua dikatakan SUDAH .

Tak sabarnya nak pergi Sekolah . Rindu sangat2 . Hellehh , si Nizam ni . Bkan taktahu pon perangai dye nih , Baru bulan 2 dah merenget nak cuti plak . Wkwkwkwkwk xD



Hoho, apa kata kita tngok gmbar dibawah dahulu ......



tengok dah macam Casing Phone dah . Haha


penat jgak masa nak lukis nih . Lenguh tangan .



Haha , Calculator yg Kiut-Miut ni .



Pen Marker yg Nizam guna



Heshhh , habis duit Nizam untuk beli Pen Marker Artline wrna Putih ni , dengan hnya
rm6.50 . Perghh , bagi Nizam Memang mahal . Kalau boleh , satu Pen Marker tu Hanya rm1.00 jekk . Hoho . Bagi korang plak , taktahu lahh .


Apapun , beri pendapat :D




20 ulasan:

  1. TLG LUKISKAN KAT AKAK 1 DIK . PLESS . KIHKIH

    BalasPadam
  2. dari mula baca entry ni , duk tertanya dah berapa harga pen tu . bila dapat tau , perhh ! rasanya kan , baik beli sharpie la. yang metallic punya . sesuai untuk conteng di atas barang warna hitam . sharp pula tu . bagi saya la .. btw , doodle yang awesome :D

    BalasPadam
  3. kreatif ~ tapi lelaki kat calculator tu botak kah? nampak cam botak. hahaha..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha . Taklahh , rambut lelaki tu Terpacak xP

      Padam
  4. bagi akak, akak memang gila jimat sampai conteng kalkulator guna liquid paper je hehehe :p tapi lawanya tak setanding artwork nizam hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Liquid Paper pon bolehlahh . Haha ^^

      Padam
  5. Lawa hehe :D Boleh buat tempahan ni ^^

    BalasPadam
  6. Bolehkah Nizam hadiahkan kami marker?

    BalasPadam

Assalammualaikum :)
nak komen ? dipesilakan ~
Takmao kata2 kesat .
Terima Kasih :D